Ana Sayfa
Sinan'a Saygı Projesi
Mimar Sinan'ın Hayatı
Mimar Sinan'ın Eserleri
Fotoğraf Galerisi
        Yeni Eklenenler
Külliye Planları
Sinan Gezi Yolları
Gezi Haritaları
Haberler / Duyurular
Gönüllü Çalışma
Projeye Destek
İletişim
ENGLISH






Sinan'a Saygi Projesine Destek

SİNAN'A SAYGI PROJESİ'NE NASIL DESTEK OLABİLİRSİNİZ?

ÇEKÜL Vakfı'nın konu üzerindeki bilgi birikimi, deneyimi ve sınırlı maddi olanaklarıyla Sinan'a Saygı Projesi'ni getirdiği bu noktada, çeşitli alanlarda kurumsal destek arıyor. ÇEKÜL Vakfı'nın proje ile ilgili heyecanı paylaşabileceği kurumların sağlayacağı maddi ve teknik destek, projenin ilerleyebilmesi için son derece önemli. 2007 ve 2008 yılları içinde gerçekleşecek etkinlere genel olarak ya da belli alt projeler üzerinden kurumsal destek sağlayabilirsiniz.

Projeye mütevazı ama değerli katkılar ÇEKÜL Sinan'a Saygı Kitaplığı'nın kitap koleksiyonundaki eksiklerin tamamlanmasına destek vererek de sağlanabilir. ÇEKÜL Vakfı Bilgi Belge Merkezi'nin içinde yer alan Sinan'a Saygı Kitaplığı, Proje kapsamında yürütülen envanter çalışmaları için gerekli bilimsel kaynakların toplanması ile oluşturulmaya başlandı. 2007 yılına kadar ve bu yıl içinde yapılan satın alımlarla, Mimar Sinan ve eserleri üzerine mevcut literatürün büyük bir kısmını oluşturan 100 den fazla kitap ve Sinan özel sayısı dergiler Sinan'a Saygı Kitaplığı'nda toplandı. Sinan'a Saygı Kitaplığı akademisyenlerin, ilgili fakülte öğrencilerinin ve amatörce konuyla ilgilenenlerin kullanımına haftaiçi hergün açık.

Sinan'a Saygı Kitaplığı'nda eksik olan nadir kitapların alımı için desteklerinizi bekliyor. Kitapları Sinan'a Saygı Kitaplığı'na hediye eden kurumların ya da kişilerin isimleri, kitapların üstünde ÇEKÜL Vakfı'nın teşekkürleri ile yer alacak. Sinan Eserleri envanteri ile birlikte, İstanbul'daki Mimar Sinan konusundaki çalışmalara en kapsamlı kaynakları sunan bu kütüphaneye sizin de katkınız olmasından mutluluk duyacağız.

Bu konuda bilgi ve iletişim için,
Sinan'a Saygı Projesi, ÇEKÜL Vakfı
Adres: Ekrem Tur Sokak No: 8 Beyoğlu 34435 İSTANBUL
Telefon: 0 212 249 64 64 / 0 212 251 54 44
Faks: 0 212 249 64 64 / 0 212 251 54 45
E-mail:

© 2006 Sinan'a Saygı. Her hakkı saklıdır. [Çekül Vakfı] [Tarihi Kentler Birliği]